SEO Fikk Deg Stumped? Prøv Disse Enkle Trinnene

Ved å øke trafikken til en blogg eller et nettsted, er det en god mulighet for at det vil bli en resulterende økning i salget fra den kilden fra de ekstra besøkende. Søkemotoroptimalisering er noe du vil legge til på ethvert nettsted du har. Les denne artikkelen for tips om hvordan du bruker søkemotoroptimalisering til din fordel.

Hvis du planlegger å pensjonere eller endre nettadressen, kan du prøve å bruke en 301-omdirigering. Denne koden er gunstig. Koden 404 eller «Finner ikke siden» kan være skadelig. En kode 301 vil fortelle dine ulike søkemotorer hvor de skal overføre dine gamle nettadresser søkemotor resultater sideposisjon til.

Når du beskriver bedriften din eller produktene eller tjenestene på nettstedet ditt, bør du huske på søkemotoroptimaliseringen. Din første prioritet bør imidlertid være potensielle kunder, ikke søkemotorene de kan bruke. Plasser søkeord strategisk i beskrivelsene dine, men ikke gå over bord. Teksten skal flyte jevnt og være brukervennlig og lett å lese. Det er mange måter å hjelpe kjøpere med å finne nettstedet ditt, men å gjenta det samme søkeordfraset ti ganger i ett avsnitt er ikke den optimale måten å gjøre det på.

Hold innholdet oppdatert. Hvis en leser logger seg på nettstedet ditt og leser om tilbud som er utløpt eller informasjon som er utdatert, vil de sannsynligvis komme tilbake rett fra nettstedet ditt. Ta deg tid til å oppdatere innholdet ditt ganske ofte for å holde det så friskt og oppdatert som mulig for å holde leserne engasjert.

Enten nettstedet ditt inneholder lyd eller visuelt innhold, vil du ha transkripsjoner av innholdet tilgjengelig. Lyd-og videoinnhold vil bli bedre forstått av søkemotorer hvis du bruker transkripsjoner.

Plasser søkeordene på uventede steder. Hvis du bruker bilder, annonser, grafikk, eller andre former for Media der kodingen er usett, inkludere søkeordene i det et sted. Å gjøre dette gir deg en øvre hånd, fordi du ikke er bombardere leserne med det, men det er fortsatt sett av søkemotorer.

Bruk aldri et uautorisert program for å hjelpe deg med å sende nettstedet ditt til en søkemotor. Mange søkemotorer har detektorer for å se om du bruker en slik taktikk, og hvis du er det, vil de permanent forby nettstedet ditt fra noen av oppføringene deres. Dette kalles å bli svartelistet.

Hvis du prøver å øke synligheten til nettstedet ditt helt på egen hånd, må du bli student av søkemotoroptimalisering. Det er flere flotte bøker som du kan lese for å begynne å bli introdusert til verden av søkemotoroptimalisering.

Selv om du ikke selger noe direkte fra nettstedet ditt, bør du fortsatt være oppmerksom på rangeringen din i søkeresultatene. Ikke anta at alle menneskene som besøker nettstedet ditt, ser etter det med vilje. Med et populært nettsted kan du tiltrekke deg mediedekning eller finne nye leverandører og ansatte.

De første sidene som kommer opp på søkeresultatene er generelt nettstedene som får mest trafikk. Hvis du vil at flere skal besøke nettstedet ditt eller bloggen din, kan du tenke på disse forslagene. SEO kan gjøre store endringer i besøkstallene dine på kort tid, så kom deg på jobb!