Den Ultimate Guiden Til SEO I Det 21.

Hvis du har et webområde, er det viktig å lære om søkemotoroptimalisering hvis du vil ha mer trafikk og nå målene dine – uansett hva du har som mål å gjøre med webområdet. Enten du selger noe eller når ut til folk, her er noen tips for å bruke bedre SEO for å bli sett.

Konfigurer nettstedet ditt for maksimal søkemotorrangering ved å bruke relevante nøkkelord i nettadressen. Søkemotorer legger en god vekt på begrepene som brukes i nettadressen, så lenge disse søkeordene også vises andre steder på siden din. Selv om du ikke kan kontrollere domenenavnet som brukes for nettstedet ditt, bør navnene på sidene dine være opp til deg.

Bare fordi de fleste søkemotorer vil ignorere CSS- og JavaScript-filene dine, betyr det ikke at de ikke skal optimaliseres for å hjelpe søkemotorene. Å la disse filene eksistere internt vil bremse edderkoppene, fordi de fortsatt må krype dem, selv om de ikke kommer til å ta tak i dem. Så husk å vedlikeholde disse filene eksternt.

Legg ut videoer av produktene dine på de forskjellige videosidene på nettet. Disse videokanalene kan åpne produktet eller tjenesten din for en helt ny verden av potensielle kjøpere som kanskje aldri har besøkt nettstedet ditt på egen hånd. I tillegg har disse videokanalene en tendens til å gjøre det enkelt for en seer å sende en lenke videre til en venn, noe som i hovedsak øker markedsrekkegraden din uten mer innsats fra din side.

For å se om SEO-innsatsen din fungerer, sjekk hvor du står i søkemotorrangeringer. Det er mange programmer og verktøy som gjør dette, som Google Toolbar og Alexa. Hvis du ikke gjør det, kan det hende du kaster bort tiden din på å anta at SEO fungerer mens den ikke er det.

Å starte en blogg er en fin måte å optimalisere nettstedets søkemotorytelse på. Det strukturerte, ofte oppdaterte innholdet i en blogg behandles gunstig av søkemotorer, noe som driver opp et nettsteds posisjon på resultatsiden for søkemotoren. Å forplikte seg til en blogg av høy kvalitet vil også trekke et nettsted til kommunikasjon med sine besøkende og bransjekolleger.

Nettstedene dine skal aldri ha duplisert innhold hvis du skal holde deg unna spamfiltrene til søkemotorer. Forsikre deg om at du ikke bruker denne typen innhold mens du ikke vet om det. Å gjenta nøyaktig samme produktbeskrivelse på tvers av flere sider kan bare være en tidsbesparende for deg, men søkemotorer kan ikke se forskjellen mellom tidsbesparende og spamming.

For den mest optimale søkemotoroptimaliseringen, hold deg borte fra Flash-nettsteder. Mens Google har forbedret sin evne til å lese tekst i Flash-filer, er det fortsatt en ufullkommen vitenskap. For eksempel vil all tekst som er en del av en bildefil på Flash-nettstedet ditt ikke bli lest av Google eller indeksert. For de beste SEO-resultatene, hold deg til HTML eller HTML5.

Å følge de ovennevnte tipsene er virkelig viktig for å bli et stort navn i din nisje. Uten søkemotoroptimalisering går du og webområdet glipp av mange muligheter til å motta trafikk på jakt etter akkurat det du tilbyr. Imidlertid, med søkemotoroptimalisering, vil du kunne utvide og vokse utover dine villeste drømmer.